Скрепна медицина: На Росії лікарів з підозрою на коронавірус поклали в сушарці для білизни

Щодоби в РФ виявляють більше випадків зараження Covid-19, ніж видужало росіян сумарно з початку пандемії.

У місті Дербент (Дагестан, РФ) лікарів з підозрою на коронавірус поклали лікуватися в кімнату для сушки білизни. Відповідне відео розміщено в YouTube, передають Патріоти України.

"Це відео з інфекційної лікарні в Дербенті. В таких умовах лежать самі лікарі - восьмеро в кімнаті, де раніше зазвичай сушили білизну", - наголошується під відео.

За словами самих медиків, вони постійно перебувають у холодному приміщенні. "Ну як можна медперсонал заганяти в такі умови", - сказала одна з жінок на відео.

У всіх цих медиків попередній діагноз ГРВІ, а результати їх аналізів на коронавірус поки не готові.

Щодоби в РФ виявляють більше випадків зараження Covid-19, ніж видужало росіян сумарно з початку пандемії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...