Скрепна медицина: Окупанти випробовують вакцину "Супутник V" на мешканцях анексованого Криму

В той самий час, самі росіяни поки не поспішають вакцинуватися.

На сьогоднішній день окупанти продовжують випробовувати російську вакцину від коронавіруса "Супутник V" на жителях окупованого Кримського півострова. Про це повідомила так звана "керівник міжрегіонального управління Росспоживнагляду по Криму і Севастополю" Наталя Пеньковська, передають Патріоти України з посиланням на окупаційні ЗМІ.

Згідно заявленої інформації, комплекс з двох щеплень від COVID-19 отримав 41 чоловік, ще 87 отримали перше щеплення. Відзначимо, що вакцинація почалася в Криму ще 15 грудня.
У той же час так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов у відповідь на питання про те, чи проходив він вакцинацію російським "Супутником", відповів негативно. Він виправдався тим, що ще немає достатньої кількості доз вакцини, не уточнивши при цьому про яку кількість мова.
Таким чином, "еліта" окупаційної влади в Криму поки не поспішає робити щеплення вакциною, яка не пройшла всіх клінічних досліджень, і якою також відмовився робити щеплення президент Росії Володимир Путін.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...