Скрепна медицина: Пєсков засвітився з дивним "захистом" від вірусів (фотофакт)

Прессекретаря російського президента не бентежить, що ефективність таких антивірусних пристосувань не доведена.

У Росії відбулася нарада Володимира Путіна з главами регіонів РФ, при цьому у прессекретаря президента РФ Пєскова помітили на піджаку «блокатор» вірусів. TJournal опублікував в Twitter фото з пресконференції, передають Патріоти України.

Як повідомляється, Пєсков розповів, що купив бейдж-блокатор в аптеці. Причому прессекретаря президента не бентежить, що ефективність таких антивірусних пристосувань не доведена.

Ставлячи питання Пєскову про блокатори вірусу, журналіст зазначив, що на сайті виробника є інформація про побічні ефекти: спутану свідомість, проблеми з диханням.
«Щодо сплутаної свідомості це вам треба виносити вердикт за підсумками конференс-колла. Проблем з диханням немає, але спасибі за турботу», - відповів Пєсков.

Пост швидко зібрав численні коментарі. Як уїдливо відзначають користувачі, можливо, придбання безглуздого пристрою пов'язано з тим, що Пєсков збрив вуса, які фільтрували повітря з такою ж ефективністю, як блокатор.

Інші коментарі:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...