Скрепна наука: Російським школярам доводиться "ловити інтернет" в найнесподіваніших місцях (фото)

Дорога до знань для російських школярів часом буває дуже важкою. Зараз в Башкорстостані морози до -20 градусів, і вчитися в хліві не тільки дивно, але ще і реально холодно.

В Башкортостані в селі Новомусіно школярі, переведені на «дистанційку», змушені були вчитися в покинутому корівнику. Вся справа в тому, що хлів знаходився на височині, і тільки там можна було «зловити» мобільний інтернет. Мешканка села опублікувала шокуючі фото в місцевій групі в соцмережах, передають Патріоти України.

Школа в Новомусіно була закрита два тижні. Весь цей час діти приходили вранці в сарай, слухали онлайн-урок, відправляли вчителю домашню роботу і поверталися додому. Точно так же школярі вчилися навесні, під час першої хвилі коронавіруса, але тоді, принаймні, на вулиці було тепло. Зараз в Башкорстостані морози до -20 градусів, і вчитися в хліві не тільки дивно, але ще і реально холодно.детиМіністр освіти Башкортостану назвав фотографії постановочними. Хоча той факт, що в селі дійсно немає і не було інтернету, чиновник заперечувати не став.

Чи буде вирішуватися проблема і коли, поки не ясно. Глава району визнає, що з комунікаціями в Новомусіно біда, але виправдовується, що «гострої необхідності» в інтернеті у дітей до сих пір не було. Школярів закликають почекати 2021 року - селу пообіцяли оптоволоконну лінію, а значить, можливий і швидкісний інтернет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...