Скрепна "свобода слова": На Росії журналістку звільнили після "незручного" питання Путіну

Ще одна версія, що її звільнили за пост у Facebook з фото президента РФ.

Після щорічної прес-конференції президента Росії Володимира Путіна керівництво телеканалу «Ямал-Регіон» запропонувало кореспонденту Алісі Яровській звільнитися, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Зазначається, що Яровська запитала Путіна про будівництво мосту через річку Обь в рамках проекту Північний широтний хід. Будівництво розпочали навесні 2018 року, але пізніше заморозили через дорожнечу. Журналістка згадала губернатора Ямалу Дмитра Артюхова, сказавши, що чиновник багато робить для цього будівництва, але останнім часом про проект майже нічого не чутно. Вона запропонувала президенту підключити до питання «федеральну важку артилерію». Путін відповів, що проект важливий і потрібний, але окремо від інших він не став його виділяти.

За наявною інформацією, керівництву регіону не сподобалося те, як Яровська згадала губернатора. Видання також стверджує, що редакція телеканалу погодила журналістці інше питання – про можливу федеральну підтримку проекту з будівництва залізничної гілки від Бованенково до Сабетті. Зараз він теж перебуває в підвішеному стані.

Інша версія звільнення Яровської – публікація в Facebook. Під час прес-конференції журналістка сфотографувала Путіна і виклала знімок з підписом: «Не бачу ботоксу і філерів (( виглядає на свої».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...