Скрепна "жаба" душить Кремль: Парад Перемоги в Мінську викликав "ревнощі" у російської влади

Цього року російська влада вирішила не проводити парад на честь Дня Перемоги через велику кількість хворих і жертв коронавіруса в країні, проте в Білорусі уряд організував проведення багатолюдного параду...

Російські державні ЗМІ повністю ігнорують парад Перемоги на честь 75-ї річниці перемоги над нацизмом в Мінську і замовчують тему, не публікуючи ні відео, ні фотографії, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Аналіз стрічок новин найбільших російських інформаційних агентств і ЗМІ показує, що, цілком ймовірно, влада РФ прийняла рішення ігнорувати і не показувати парад у Мінську, де уряд Білорусі вирішив провести парад, навіть незважаючи на загрозу епідемії коронавіруса, число хворих в результаті якої зростає кожен день.

Варто зазначити, що в зв'язку з величезною кількістю хворих коронавірусом в Росії в Кремлі вирішили не проводити парад на честь Дня Перемоги. Президент Росії Володимир Путін замість проведення звичного для всіх параду на День Перемоги вирішив провести повітряний парад, продемонструвавши росіянам своєрідний "авіаційний парад".

Таким чином, російські ЗМІ демонстративно не коментують проведення пишного параду в Білорусі, щоб не показати свою заздрість через те, що влада країни-конкурента все-таки ризикнула і провела парад на честь Дня Перемоги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...