Скрепне правосуддя? - На Росії солдата-строковика знайшли повішеним у шафі в кабінеті командира

За кілька годин до смерті Сафонов розмовляв по телефону зі своєю нареченою. Він сказав їй, що скоїв правопорушення, за яке йому соромно і пообіцяв пізніше розповісти подробиці.

У військовій частині в російському місті Козельськ знайшли мертвим військовослужбовця строкової служби 21-річного Сергія Сафонова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Військового виявили 16 жовтня повішеним на ремені на шафі в кабінеті командира частини. У свідоцтві про смерть, яке видали родичам, говориться, що причиною стала «асфіксія» через «умисне самоушкодження шляхом повішання».

Військове управління СКР завело справу про доведення до самогубства. Однак родичі Сергія Сафонова не вірять, що він міг покінчити з собою і домагаються перекваліфікації на статтю “вбивство”.

У морзі, перед підготовкою до похорону, рідні Сафонова виявили, що його обличчя загримоване, і попросили змити грим — під ним побачили синці. Тоді вони вирішили замовити незалежну судово-медичну експертизу, яка знайшла також гематоми на грудній клітці та садна на руках, які можуть свідчити про боротьбу.

За словами родичів, Сергій розповідав, що одного разу поскаржився своєму командирові на крадіжку у частині, і після цього у нього почалися проблеми з товаришами по службі. Він також розповідав матері, що його б’ють троє товаришів по службі.

За кілька годин до смерті Сафонов розмовляв по телефону зі своєю нареченою. Він сказав їй, що скоїв правопорушення, за яке йому соромно і пообіцяв пізніше розповісти подробиці.

Слідчий розповів родичам, що Сергій повернув вкрадений телефон, і щоб не було бійки з товаришами по службі, командир запропонував йому переночувати в кабінеті. А близько 23.00 Сафонова виявили повішеним на солдатському ремені на шафі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...