Скрепне весілля: На Росії під час святкування розстріляли нареченого та його брата

Як повідомляється, вбивця щось не поділив з нареченим і його братом, дістав пістолет, вистрілив в обох і зник.

Радик і Філіп Кординяну

У Росії в Новій Москві на весіллі розстріляли нареченого та його брата, Радика і Філіпа Кординяну. Про це пише Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"Другий день молодята вирішили святкувати в селі Власово в районі Борівського шосе. Компанія зібралася в ресторані, під час посиденьок вбивця щось не поділив з нареченим і його братом, дістав пістолет, вистрілив в обох і зник", – йдеться в повідомленні.

За фактом події порушено кримінальну справу за статтями "вбивство двох і більше осіб" та "незаконне зберігання зброї".

За інформацією Telegram-каналу Lifeshot, поліція затримала двох підозрюваних у вбивстві. Ними теж виявилися рідні брати - 31-річний Володимир та 35-річний Олексій Дев'ятаєви.

Зараз в будинках у чоловіків проходять обшуки. Раніше вони не перебували на обліку в поліції, судимостей у них також немає.

Повідомляється, що дружина Володимира була подругою нареченої вбитого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...