Скрепне виховання: Російський лижник відзначився хамською поведінкою на етапі Кубка світу (відео)

Наслідки для збірної Росії не забарилися. Команда була дискваліфікована за хамську поведінку свого лижника.

Скандалом завершилася чоловіча естафета з лижних гонок, що проходила в рамках етапу Кубка світу у фінському Лахті, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Перемогу здобула збірна Норвегії, а за друге місце до останніх метрів боролися команди Фінляндії та Росії. На фініші Йони Мякі випереджав Олександра Большунова, при цьому трохи зачепивши того, а розлючений росіянин спробував у відповідь вдарити суперника палицею від лиж - благо, не потрапив. Втім, «покарання» для фіна наздогнало вже за фінішною рисою, коли Большунов на повній швидкості в'їхав у Мякі, від чого Йони впав на сніг.
На поведінку росіянина відреагував тренер збірної Норвегії Ейрік Носсум. «Я абсолютно шокований його поведінкою. Це лижні гонки, а не ММА або бойові мистецтва. Я такого в лижах взагалі жодного разу в житті не бачив. Сподіваюся, що більше ніколи і не побачу. Подібна атака на суперника повинна мати наслідки. Сподіваюся, федерація лиж прийме рішення», - поділився своїм обуренням наставник переможців з телерадіокомпанією NRK.

Наслідки для збірної Росії не забарилися. Команда була дискваліфікована за хамську поведінку свого лижника, а «бронза» дісталася другій збірній Росії, яка приїхала до фінішу четвертою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...