Скрепні "казки на ніч": Лавров розповів Соловйову, як Київ "напав" на Донбас

За словами глави МЗС РФ, Київ "помстився" Донбасу за те, що луганчани і донеччани не хотіли миритися з "держпереворотом".

Асортимент виправдань агресії проти України у російських політиків і пропагандистів дуже небагатий. І міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров нещодавно в черговий раз це продемонстрував, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У нещодавньому інтерв'ю пропагандистові Володимиру Соловйову Лавров в черговий раз все, як то кажуть, поставив з ніг на голову.

Українську Революцію Гідності він назвав "громадянським переворотом" при тому, що в нашій країні при владі залишився Парламент, тоді як один з атрибутів держперевороту - розпуск парламенту і узурпація влади однією людиною або групою людей, чого в Україні не було. Більш того, незабаром після "перевороту" були проведені вибори президента країни, а трохи пізніше - вільні парламентські вибори. І ті, і інші були визнані демократичними найавторитетнішими міжнародними організаціями.

Говорячи про ситуацію на Донбасі, Лавров в черговий раз повторив фейк про те, що "Київ напав на Донбас", де "народ повстав" проти "держперевороту". Про напад на Україну з боку своєї країни Лавров, звичайно, ж не сказав.

І зовсім вже з ніг на голову Лавров поставив тему про Тристоронню контактну групу (ТКГ), заявивши, що в ЄС нібито заявили про непотрібність цієї форми діалогу. Однак в ЄС заявляли не про непотрібність, а про непродуктивність роботи ТКГ, що стала наслідком деструктивної позиції Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...