"Скрепні розбірки": Екс-кандидат в президенти РФ жорстко зчепилася з екс-нареченою Баскова

Скандальна російська телеведуча Ксенія Собчак розкритикувала колишню наречену Миколи Баскова – фотомодель Вікторію Лопирьову.
Ксенія Собчак

Собчак обурив наступний пост Лопирьової в Instagram: "Як ви вважаєте, жінка повинна бути сексуальною? Сучасний фем-рух запевняє, що не повинна. Ніби як бути сексуальною нині соромно", – запитав у фотомоделі один з опонентів. Відповідь на нього вона опублікувала у соціальній мережі фотомоделі, передають Патріоти України.

Лопирьова заявила, що це маячня. Вона вважає, що ніхто нікому нічого не винен, як виглядати, у що одягатися – особиста справа кожного. Проте, в основі відносин між статями завжди лежить сексуальна привабливість, так влаштовано природою. Лопирьова зазначає, що не має на увазі виключно зовнішню атрибутику – одяг, зачіску. Це, на її думку, якраз не найголовніше.

"Справжня сексуальність завжди всередині, незалежно від кольору волосся, довжини спідниці або висоти каблука, і проявляється вона часом просто жестом, поглядом, інтонацією. Це або є в людині, або ні",– стверджує знаменитість.

У свою чергу Собчак залишила гнівний коментар під постом Лопирьової і звинуватила її втому, що вона не знає справжнього значення визначення "фемінізм", а також назвала дівчину безграмотною.

"Яка нісенітниця! Чому феміністка не може бути сексі? Ви взагалі розумієте значення цього слова? Фем-рух – це боротьба за рівні права, до сексуальності це не має ніякого відношення", – обурилася світська левиця.

Лопирьова вважала за краще не відповідати на це, щоб уникнути продовження конфлікту.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...