Скрепні розваги: На Росії чиновники підпалювали ліси і знімали це на відео

У звіті Greenpeace, опублікованому минулого тижня, йшлося про те, що в Росії горіло понад 1,3 мільйона гектарів лісу. В організації зазначили, що це рекордний для весни показник.

В Усть-Кутському районі Іркутської області Росії чиновники влаштовували підпали лісів і знімали це за допомогою квадрокоптера. Місцеві мешканці зловили паліїв, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Оприлюднено відеозаписи, на яких заступник мера Усть-Кутського району Михайло Барс, прес-секретар мера Катерина Анісімова та начальник сільгоспвідділу районної адміністрації Михайло Тишківський приїхали до лісосмуги з каністрами бензину.

З'ясувалося, що чиновники знімали пожежі, які самі ж і влаштовували, з квадрокоптера.

До цього вони випустили постанову, якою заборонили відвідувати мешканцям району місцеві річки через пожежонебезпечний період.

У звіті Greenpeace, опублікованому минулого тижня, йшлося про те, що в Росії горіло понад 1,3 мільйона гектарів лісу. В організації зазначили, що це рекордний для весни показник.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...