Скрепні "розваги": Росіянин зарубав свого начальника сокирою, записав на відео і похвалився перед друзями

Перед вбивством різнороб і бригадир разом вживали спиртне.

У Свердловській області 24-річний різнороб зарубав сокирою свого начальника через претензії по роботі, а потім розіслав відео з убитим своїм друзям. Про це повідомляє пресслужба регіонального управління Слідчого комітету Росії, передають Патріоти України.

Інцидент стався в ніч на 1 лютого в селищі Верхнє Дуброво, в будинку, який орендувала будівельна компанія для своїх співробітників. У ньому проживали 24-річний раніше судимий чоловік і його 44-річний начальник, який працював бригадиром.

За словами підозрюваного, бригадир постійно пред'являв до нього претензії по роботі і в побуті, в результаті чого між ними виникли напружені відносини.

Перед вбивством різнороб і бригадир вживали спиртне. Коли начальник пішов у свою кімнату, його підлеглий вирішив з ним розправитися. Він взяв сокиру і ніж. Зайшовши в кімнату бригадира, підозрюваний наніс йому сокирою кілька ударів в голову, а потім - ножем в шию. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці.

За даними поліції, після цього підозрюваний зняв на відео закривавлений труп і розіслав друзям.

Також повідомляється, що підозрюваний хотів спалити в грубці ніж, але у нього лише оплавився держак. Тоді він повідомив про вбивство господареві будинку, і той викликав поліцію.

Чоловіка затримали. Вирішується питання про його арешт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...