"Скрепно - духовне", або Нацизм, педофілія і злодійство: Священник РПЦ шокував послужним списком (фото)

​У Білорусі відома спортсменка Олександра Бурикіна звинуватила свого батька – священника РПЦ Костянтина Бурикіна в сексуальному насильстві.
Бурикін з дочкою

Крім цього, спливли й інші скандальні факти про священника, якого, незважаючи на кричущі подробиці, так і не позбавили сану. Про це йдеться в матеріалі Російської служби ВВС, передають Патріоти України.

Так, раніше в мережу просочилися фото батюшки зі свастикою на тілі. Крім того, він намалював такі ж знаки на прийомному синові і позував із ним, показуючи фашистське вітання.

Пізніше стало відомо, що специфічні татуювання на тілі отця Костянтина з'явилися ще в 90-х, коли він входив до "Російської національної єдності" – забороненої націоналістичної організації.

За словами Бурикіна, зв'язки з націоналістами він розірвав і покаявся за них. Однак після публікації знімків у Білорусі до нього причепилося прізвисько "Батюшка зі свастикою".

Далі священник почав активно просувати юних спортсменів – пауерліфтерів, серед яких була його дочка Олександра.

У 2016 році Бурикіна заарештували за фінансові махінації. Крім того, в квартирі батюшки знайшли два пістолети і десяток патронів, а також книги про фашизм.

Дочка активно підтримувала батька, але в червні 2019 року несподівано зробила зізнання – вона з дитинства терпіла його побої і сексуальне насильство, у результаті чого проти священика відкрили ще одне кримінальне провадження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...