Скрепно-духовне: Кафе на Росії “прикрасили” копією пам’ятника з могили популярної співачки (відео)

У придорожньому кафе під Москвою (РФ) поставили скульптуру, яка є точною копією пам’ятника з могили російської співачки Жанни Фріске, яка померла від раку в 2015 році.

Молодша сестра співачки Наталія Фріске виявила в кафе під Москвою скульптуру дуже схожу на пам’ятник Жанни. За її словами, статуя є точною копією і навіть її розмір збігається з пам’ятником з кладовища, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.Наталя попросила адміністрацію прибрати пам’ятник, але їй відповіли, що його зробив скульптор, який помер навесні.

– Дуже зручно, звичайно ж, так говорити. І ця скульптура якоїсь там дівчини … від неї відмовилися, типу вона не схожа. Але ті, хто був на кладовищі у Жанни, ви все бачите схожість? Ось і що мені з ними робити? – сказала вона.

Пізніше статую прибрали, але з’явилася інформація, що пам’ятник під Новий рік наряджали в червоний ковпак, щоб розважити відвідувачів.

– Це та компанія, яка відливала нам пам’ятник, і від якого ми відмовилися, віддала їм… Але сам факт того, що вони віддали їм, сам факт того, що вони вдягають, прикрашають його і роблять з них незрозумілий клоунський обряд, це правда ні в які ворота не лізе, – сказала Наталя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...