Скрепно-духовне: На Росії багатодітна мати-алкоголічка тримала дочку в клітці

12-річна дівчинка пересувається на четвереньках і не вміє розмовляти.

В Орловській області Росії у багатодітної матері, яка страждає алкоголізмом, забрали 12-річну дочку, над якою вона знущалася і тримала в клітці, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Мати алкоголічка. Це її восьма дитина. Попередніх сім забрали органи опіки. Цю дитину мати всіляко ховала. Вдома утримувала в клітці, а якщо потрібно було кудись йти, переносила в сумці на колесах. За пляшку горілки продавала дівчинку в сексуальне рабство», - повідомили у виданні.
Дівчинку доставили в дитячу лікарню імені Круглої, яка знаходиться в Орлі. У лікарні розповіли, що дівчинку доставили туди у важкому стані представники органів опіки і поліцейські. «У наявності затримка психічного психомоторного розвитку. Аналізи показали, що дівчинка виснажена», - повідомила головний лікар Людмила Крилова.
За інформацією співробітників медустанови, дівчинка виглядає на 5-6 років, не вміє говорити - гавкає і виє. Дитина відмовляється спати на ліжку, забиваючись замість цього в кут палати, а також «накидається на їжу».
СКР Орловської області за фактом недбалості посадових осіб органів системи профілактики бездоглядності та правопорушень неповнолітніх завів кримінальну справу (за ч. 1 ст. 293 КК Росії). Також слідчі дадуть правову оцінку діям матері.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...