Скрепно-духовне: На Росії священник покалічив немовля під час хрещення (відео)

Шокуючий інцидент стався в Марієнбурзькому покровському храмі в Гатчині.

В Росії священник РПЦ під час обряду хрещення травмував однорічного малюка. Незважаючи на крики дитини і реакцію матері, священнослужитель продовжував робити боляче малюкові. Ігумен Фотій ігнорував пронизливий плач дитини і не давав матері його забрати. Цей момент зафіксований на відео, передають Патріоти України.

Наголошується, що у малюка з'явилися садна та забої. Після таїнства жінка написала заяву в поліцію. За її словами, на це відреагували і в єпархії, пообіцявши усунути з церкви священнослужителя. Така церемонія коштувала сім'ї 3500 рублів, це приблизно 1800 гривень.

Зазначимо, що у Московському патріархаті вважають неприпустимою поведінку священика, який травмував дитину. Про це заявив керівник прес-служби патріарха Московського і всієї Русі священик Олександр Волков. Він вважає, що священик був дуже грубий під час здійснення таїнства. "По каналах поширилася інформація з додатком зйомки про священика, який, судячи з відео, здійснив таїнство хрещення грубо, а з людьми спілкувався, судячи з опису, неадекватно. Поведінка священика, яка відображена на відео, звичайно ж неприпустима. Такого бути не повинно", - написав єпископ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...