Скрепно-духовне: Священика РПЦ підозрюють у зґвалтуванні семи усиновлених дітей

Раніше цей священник вже притягався до відповідальності за водіння у п'яному вигляді і опір поліцейським під час затримання.

Священика Свято-Троїцької обителі милосердя в Саракташському районі Миколу Стремського підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, які були під його опікою, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Священика підозрюють у зґвалтуванні, розпусних діях і невиконанні обов'язків по вихованню неповнолітніх. За інформацією місцевих ЗМІ, мова йде про сімох постраждалих дітей. Сам Стремський провину не визнає і заявляє, що діти придумали свої свідчення.

Ленінський районний суд 25 вересня ухвалив помістити священика, його доньку і її чоловіка в СІЗО. Останніх звинувачують у незаконному позбавленні волі. У самій церкві Стремському заборонили брати участь у священнослужінні.

До речі, Микола Стремський виховує 70 дітей, частина з них приймальні та усиновлені. З 1990 року він очолює Свято-Троїцьку обитель милосердя - найбільший релігійний комплекс в Оренбурзькій області. У вересні 2015 року Миколу Стремського відсторонили від посади за водіння у п'яному вигляді. Під час затримання він чинив опір поліцейським. Через кілька місяців після інциденту Стремський повернувся до роботи настоятеля.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...