Скрепний бізнес: На Росії пенсіонерці замість свічок у церковній лавці РПЦ продали ... макарони (відео)

У храмі на звинувачення відповіли, що «бабуся щось плутає» в силу свого похилого віку.

У Ленінградській області РФ 82-річна жителька міста Гатчина Галина Кожевникова придбала в Соборі святого Павла 30 довгих свічок, які при найближчому розгляді виявилися ... макаронами, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Використовувати пенсіонерка свічки за прямим призначенням, як джерело світла, вирішила 31 грудня, коли на вулиці раптово згасло світло. «Почала підпалювати - не горить. Другу - не горить. Третю - те ж саме. Спробувала на зуб, думаю може ниточка і з'явиться. Але свічка виявилася жорсткою. Приїхала внучка, я їй показала. Мовляв, подивися, що за чудеса. Та надкусила, виявилося - макарони», - розповіла бабуся.
Так як свічки стоять до 100 рублів, тому покупка трьох десятків може коштувати до 3 тис. рублів, тобто приблизно 1 155 гривень.
У храмі в свою чергу вважають, що «бабуся щось плутає» в силу свого похилого віку.
Пенсіонерка не згодна з ними і відповідає, що хоча вона вже і старенька, але голова добре працює. «Ось точно не треба на мене як на дуру дивитися», - парирує церковникам пенсіонерка.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...