Скрепний креатив: На Росії військкомат привітав дівчат з 8 березня і ... запропонував здати контакти колишніх (відео)

Військоммат Ленінградської області запропонував жінкам "здати" колишніх, які не служили в армії.

У Росії у військкоматі Ленінградської області небанально привітали дівчат з 8 березня. Їм запропонували поділитися контактами "колишніх", які не служили в армії. Відповідне привітання записав начальник військкомату і його виклали в інстаграм адміністрації регіону, передають Патріоти України.

"А тепер невеличкий подарунок. Залишайте в коментарях акаунти ваших колишніх, а ми їх зустрінемо з широкими обіймами. І пам'ятайте, справжній чоловік повинен мати військовий квиток", - заявив у відеопривітанні начальник відділу по роботі з громадянами військового комісаріату Ленобласті Юрій Хромов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...