"Скрепний мазохізм", або Звичка програвати: Російський боксер зазнав чергової нищівної поразки на рингу (відео)

Добру частину кар'єри Устінов провів під знаменами кличківського K2 Promotions і навіть вважався якийсь час найперспективнішим супертяжем в обоймі компанії братів.

42-річний російський боксер надважкої ваги Алєксандр Устінов (34-4, 25 KO) на рингу Lamex Stadium (Стівенідж, Англія) зазнав третьої поспіль поразки: він був достроково битий у бою з проспектом Джо Джойсом (9-0, 9 KO) з Великобританії, передають Патріоти України.

Проводячи перший бій під керівництвом Едама Бута, британець пробував боксувати на старті бою. Виходило, хоча з такою масою робити це красиво, жваво і без заносів йому було складно. Устінов, поки був свіжий, пару разів теж приклався - але не більше того.

У другому раунді Джойс почав щосили користуватися перевагою в швидкості і вкладатися в удари. Масивний Алєксандр не дуже впевнено стояв на ногах і багато в'язав суперника.

Влучивши справа у третьому раунді, Устінов більше ні на що не спромігся і хвилиною пізніше опинився в нокдауні біля канатів: пропустив бічний зліва у скроню. Нокдаун плавно перейшов у нокаут, так як піднятися вчасно Алєксандр не зміг або не захотів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...