Скрепний шлях: Від вакцини Путіна постраждала російська знаменитість

Харківська компанія «Біолік» вже звернулася до МОЗ із заявою про реєстрацію російської вакцини від коронавірусу в Україні.

Син відомого російського художника Нікаса Сафронова Лука став одним з перших, хто зробив собі вакцину проти коронавірусу російського виробництва, і поплатився за це. До процедури «найбільший музикант країни» підійшов відповідально, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Заяву на те, щоб стати добровольцем, кожен бажаючий міг подати в інтернеті, - розповідає Лука. - Я це зробив одним з перших, мені хотілося внести свій вклад в розвиток нашої науки. Я вказав вік, всі свої особисті дані та доклав результати аналізів на антитіла і ПЛР. Незабаром мені подзвонили і сказали, що запрошують для проведення добровільної вакцинації».
У поліклініці Луці провели повне обстеження. Крім усього іншого, він знову здав тест на антитіла. «Я порахував, що необхідно вакцинуватися, тому що у мене вікові батьки: мати і батько, - каже Лука. - Я не хочу наражати їх на небезпеку, тому як дуже їх люблю. Та й сам я перебуваю в групі ризику».
У поліклініці Сафронову повідомили: ймовірність того, що йому зроблять плацебо, становить 25%. Але незабаром Лука зрозумів: медики ввели справжню вакцину. «Уже в перший день у мене почала сильно свербіти рука в місці уколу, - каже музикант. - Вона сильно розпухла. А місце уколу перетворилося на величезний синяк. При цьому температура в мене не піднімалася».

Лука зв'язався з медиками. Ті з такою реакцією організму, мабуть, зіткнулися вперше, і порадили поспостерігати за місцем щеплення. «В результаті сильне свербіння в області передпліччя тривало цілий тиждень», - розповів Лука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...