Скрепний скандал: В окупованому Криму два "Безсмертних полки" не поділили портрети учасників війни

Севастопольське представництво руху "Безсмертний полк" залишилося без приблизно 500 портретів учасників Другої світової війни, які 30 квітня були вивезені з офісу організації на вулиці Одеській, 19.

Учасники руху розцінили це як крадіжку і викликали поліцію, передають Патріоти України з посиланням на окупаційний ресурс ForPost.

"У нас є опис майна, яке перебувало в офісі, але відразу видно, що приблизно 500 портретів на штендерах зникли, інше дивитимемося за описом", – сказав журналістам голова севастопольського руху "Безсмертний полк" Василь Федорін, після того, як побував в офісі разом із поліцейськими.

У розкраданні портретів Федорін звинувачує Ніну Пруднікову, голову конкуруючої з його "Безсмертним полком" альтернативної організації з такою ж назвою. Нібито, саме її активісти організації бачили 30 квітня вранці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...