Скрепний спонсор світового тероризму: На Росії видали "посібник майбутньому ополченцю"

За запевненням автора, ця книга є «концентрацією реального бойового досвіду війни на Донбасі».

У Москві пройшла презентація написаного російським військовим інструктором Олексієм Левошком книги «Посібник майбутньому ополченцю», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Олексій Левошко з 1992 року служив у ЗС і ВМФ Росії. А з вересня 2014 року і по серпень 2015 брав участь в бойових діях на території непідконтрольної уряду України території Луганської області в складі танкового «батальйону «Август» на посаді так званого заступника «командира батальйону» з бойової підготовки.

За запевненням автора і видавців, планується, що книга після випуску реально буде використовуватися на Донбасі для навчання незаконних збройних формувань.

У ЗМІ не повідомляється, хто оплатить придбання видання з метою навчання. Придбати книгу можна в Росії і Білорусі. У магазині Ozon.ru видання коштує 5000 рублів, що становить чверть грошового забезпечення члена НВФ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...