Скрепний зашквар: "Светлана Дрюк поступила правильно!", або Як "Ополченочка" розколює "Л/ДНР"

​На окупованих територіях Донбасу розгорається скандал навколо прем’єри фільму “Ополченочка”.

Цензура так званої “ЛНР” скасувала в Луганську передпоказ пропагандистського фільму, прем’єра якого повинна була відбутися 13 травня 2019 року. Причиною скасування називають рішення “глави адміністрації ЛНР” В’ячеслава Матвєєва і бачення керівництва “ДНР”, в якому їх сусіди з “ЛНР” виглядають як другосортні громадяни, передають Патріоти України.

На сторінці фільму в російській соціальній мережі “Однокласники” обурились діями чиновників “молодих республік”: “Друзья все знают что фильм «Ополченочка» был снят в ЛНР и все члены команды хотели, чтобы предпоказ состоялся в Луганске, но этого не произошло благодаря антинародной позиции Вячеслава Матвеева, который считает, что в Луганской Народной Республике живут люди второго сорта и отдает все лавры нашим соседям из Донецкой Народной Республики. Своими действиями Матвеев В.В. заставляет нас думать, что перебежчица в Украину Светлана Дрюк поступила правильно!” – йдеться в дописі авторів стрічки.

Світлана Дрюк – учасниця терористичного угруповання “ДНР” під псевдонімом “Ветерок”. 2014 року приєдналася до терористичної організації “Донецька народна республіка”. Спершу була санітарним інструктором, потім замполітом у батальйоні «Чебурашка». Згодом стала командиром танку з повністю жіночим екіпажем. На стороні терористичних організацій брала участь в боях за Дебальцеве, Красногорівку, Мар’їнку, на Маріупольському напрямку. Далі дослужилася до заступника командира так званого 11 полку “Восток”. Її називали “народним героєм Новоросії” та зробили прообразом головної героїні першого пропагандистського кінофільму “Ополченочка”. На початку 2019 року перейшла на сторону України та заявила про готовність свідчити проти російсько-терористичних угруповань.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...