Скрепи б'ють на сполох: У РПЦ напророкували вимирання Росії

Як переконаний церковник, росіяни стануть китайцями і арабами...

Протоієрей Димитрій Смірнов

Сучасне російське суспільство вимирає і через три десятиліття його просто не буде. Таку заяву зробив голова Патріаршої комісії з питань сім'ї, захисту материнства і дитинства РПЦ протоієрей Димитрій Смірнов, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Він зазначив, що місце росіян займуть представники інших націй. "Росіяни будуть, але вони будуть китайці, араби. У нас народжуваність має бути такою, як у наших мусульман дорогих. Якщо у більшості чоловіків і жінок одна дитина. Багатодітних — лише 3,5%. Ми спокійнісінько вимираємо. Одна втіха, що Європа раніше (вимре)", — вважає священнослужитель.

Протоієрей додав, що росіяни не хочуть народжувати та виховувати дітей. "Важко ж діточок зачинати, виношувати, годувати. Набагато краще в офісі сидіти — губки нафарбувала, зачіску собі зробила. Ми самі себе знищуємо: мільйони абортів за рік, розлучення незліченні", — повідомив він.

Смірнов наголосив, що в Росії "у населення абортивна свідомість і антисімейна цивілізація. На його думку, в сучасному суспільстві "діти не сприймаються як щастя, а сприймаються як тягар".

При цьому протоієрей розповів, що росіянам для порятунку треба звертатися до церкви. "У нас у парафії народжуваність як у Бангладеш, бо я про це говорю. Ось зараз ми чекаємо на Великдень, коли в одній родині народиться десята дитина", — зазначив представник РПЦ.

Смірнов додав, що у воцерковлених сім'ях буває по сім-вісім дітей, але "це все одно замало". Також священнослужитель поскаржився, що до церкви ходять приблизно 4% росіян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...