Скрепи головного мозку..: "А хіба зараз на Донбасі триває війна? От про неї я не знаю", - Мілявська (відео)

Російська співачка заявила, що, коли приїжджала на окупований Донбас, ні зброї, ні військових вона не бачила.

Російська співачка Лоліта в авторській програмі Дмитра Гордона заявила, що не знає про війну в Україні, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання журналіста про походження зброї на Донбасі, співачка сказала: "А хіба зараз триває війна?.. От я про неї не знаю".

Вона розповіла, що, коли була на окупованому Донбасі, військових вона не бачила. "Але я побачила міліцію, яка просто стежить за порядком. Я не проходила військових кордонів, я не бачила гармат, я не бачила снайперів. Тобто снайперів я могла і не бачити, припустімо, але я не президент, мене не треба охороняти", – підкреслила вона.

Співачка додала, що на похоронах українського музиканта Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) у Львові бачила багато свіжих могил молодих чоловіків, однак не знає причини їхньої смерті. "Я очевидець могил, але я не очевидець подій. Я очевидець того, що я сказала: коли я проїжджала після концертів Донбас, нічого, крім убитого асфальту. Абсолютно вбитого... І, коли ти в'їжджаєш на територію вже ближче до Ростова, асфальтна дорога. Ми приїжджали вночі автобусом. Жодних супроводів, автоматників, військових – нікого не було. Наш автобус, апаратура, музиканти. Проїхали – усе. Але відчуття моторошне. Тому що ти спілкуєшся з людьми, які пережили стільки, що тобі за життя не пережити. Але от вони не говорили, хто розв'язав. Але вони сказали, що вони назад в Україну не хочуть", – сказала Лоліта.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...