Скрепи рукож*пі, або Проект у $20 млрд на межі зриву: У Туреччині знайшли вже другу тріщину в фундаменті АЕС "Аккуя", яку будує РФ

Москва і Анкара підписали контракт ще в 2010 році. Через 9 років "Аккую" все ще не побудована.

У Туреччині виявили аж дві тріщині в бетонному фундаменті атомної електростанції "Аккую", яку будує заснована Путіним держкорпорація РФ "Росатом". Про скандал розповіло турецьке видання Haberturk, передають Патріоти України.

У Росії серйозні проблеми з проектом будівництва АЕС "Аккую" в Туреччині. Ще влітку минулого 2018 року перевірка виявила в її фундаменті величезну тріщину. Росіяни заново перезалили бетон, але це не допомогло - вже в новому фундаменті утворилася ще одна тріщина.

Зараз в "Росатомі" запевняють, що брак усунутий і будівництво йде відповідно до графіка. Однак в Туреччині зараз вкрай насторожено ставляться до російської АЕС.

Варто відзначити, що вартість проекту становить аж 20 млрд доларів. Москва і Анкара підписали контракт ще в 2010 році. Через 9 років "Аккую" все ще не побудована.Варто відзначити, що новина викликала ажіотаж в соцмережах. Росіяни засмучені через нову невдачу РФ.

"Рукож**ы", - обурюються коментатори. Вони впевнені, що тріщини виникли з банальної причини - проект використовується владою РФ для "распила бабла".

"То они хотят и Турцию в рай с собой загрести в пару махов", - пригадали в мережі скандальну заяву Путіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...