Скрепи біля "розбитого корита": ВПС Ізраїлю спільно з НАТО відпрацювали засоби знешкодження "не имеющего аналогов в мире" російського "Тріумфу"

Гордість російської ППО зенітно-ракетну систему С-400 можна обійти і знищити. Це довели на спільних військових іграх "Блакитний прапор", які пройшли в Ізраїлі, ВПС цієї країни спільно з союзниками.

Учасники "Блакитного прапора" відпрацювали протидію системі С-400 і прийшли до висновку, що її можна подолати, і вона цілком вразлива. Військові ігри, а іншими словами, спільні навчання, військові Ізраїлю проводили спільно з бойовими діями в секторі Газа. Тим самим вони показали своїм союзникам, що ВПС країни легко можуть працювати в умовах багатозадачності і, якщо буде потрібно, вести війну на два фронти, передають Патріоти України з посиланням на Breaking Defense.

В іграх взяли участь ізраїльські ВСС, а також пілоти США, Італії, Німеччини та Греції. Для навчань були задіяні як ізраїльські винищувачі п'ятого покоління F-35I і F-16I, так і більше трьох десятків зарубіжних бомбардувальників - F-16, F-35 і "Єврофайтер". Крім цього, використовувалися також безпілотні літальні апарати, які останнім часом залучаються до військових дій все ширше.На навчаннях пілоти відпрацьовували методи протидії засобам ППО противника. Зокрема, російської ЗРС С-400, яку називають "Тріумфом" і яка, як стверджують російські військові, здатна відбити будь-який удар з повітря і навіть з космосу.Пілоти відпрацьовували можливість обійти хитру ППО і досягти заданої мети. Виявилося, що нічого неможливого немає. Правда, оскільки С-400 в їх розпорядженні не було, вони замінили її американським "Патріотом", який дуже схожий зі своїм російським аналогом. Загалом, в ході військової гри "Тріумф" був знешкоджений.

У той же час ізраїльські військові вели справжні бойові дії всього в ста милях від району, де проходили ігри. Правда до тих, справжнім бойовим діям вони іноземців не залучали, а обійшлися своїми силами.

Точковими ракетними ударами ізраїльтяни знищили вогневі точки супротивника і живу силу "Ісламського джихаду", які орудують в секторі Газа. При цьому палестинське угруповання ХАМАС цього разу не робила проти Ізраїлю ніяких дії. Тому ізраїльтянам довелося стріляти без промаху, "уникаючи навіть подряпин на об'єктах ХАМАСу". Їм це вдалося. За неперевіреними даними одна з ракет, випущених ізраїльтянами, пролетіла крізь вікна спальні і вбила на вулиці польового командира "Ісламського джихаду".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...