Скрепи в істериці: Боксер вийшов на бій у Москві в футболці з прапором України (відео)

З переляку росіяни представили українського спортсмена ... поляком.

37-річний український боксер Артем Карпець (21 перемога, 6 з них - нокаутом, 16 поразок) спровокував скандал на вечорі боксу Top Rank в Москві, передають Патріоти України.

На бій з росіянином Рохманом Ахметхановим уродженець Кременчука, якого, правда, представили ... поляком, вийшов до рингу в футболці з написом UKRAINE під пісню «Браття», написану Василем Жаданом спеціально для Олександра Усика. «У футболці України я завжди виходжу, я ж українець. Не знаю, чому організатори оголосили мене поляком - польського громадянства у мене немає. Чи не було страшно? Навіть не думав про це. Думати ще, що мені щось про футболку можуть сказати, пред'явити ... Я завжди виходжу в цій футболці, в будь-якій країні: Росії, Європі - всюди. Навіть і не думав, що мені хтось може щось сказати. Я українець. У футболці зі своїм прапором виходжу. Що тут такого? Ніхто не міг нічого мені сказати», - зазначив боксер після бою.
Правда, національна символіка не допомогла українцю на території країни-агресора. Карпець пропустив удар по печінці в другому раунді, і рефері достроково зупинив бій. Таким чином наш співвітчизник, який свого часу володів чемпіонським поясом WBA Continental, зазнав 16-ї поспіль поразки в кар'єрі.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...