Скрепи забились в істериці: Українці створили гру з Гітлером на Мавзолеї (відео)

В одному з сюжетів Гітлер приймає парад на Червоній площі, що розробники описали як "сюжет з альтернативної історії".

Українські розробники створили комп'ютерну гру Strategic Mind: Blitzkrieg з Адольфом Гітлером на Червоній площі в Москві, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Таку гру випустила компанія Starni Games в кінці травня. Гравці беруть участь у Другій світовій війні. Там вони можуть стати на бік нацистської Німеччини.

В одному з сюжетів Гітлер зображений на Мавзолеї. Він приймає парад на Червоній площі, що розробники описали як "сюжет з альтернативної історії". "Ми розробили історичну гру з альтернативними історичними можливостями: якщо гравець програє, то радянські війська захоплюють Рейхстаг. Якщо ж гравець переможе, то він дійсно може побачити альтернативний історичний момент з парадом німецьких солдатів на Червоній Площі", - розповів глава Starni Games Ігор Тимошенко.

У той же час прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що дана гра є пропагандою нацизму. "Можна висловити лише крайній жаль, що така гра доступна на території нашої країни. Особливо в рік, коли ми відзначаємо 75-річчя Перемоги", - сказав він.

Однак глава Starni Games описував персонажів гри як негативних героїв. "У нас близько 90 хвилин роликів в грі і якщо ви подивіться їх всі, то відразу зрозумієте, що Гітлер і Герінг зображені як негативні персонажі, які віддають злочинні накази", - зазначив Тимошенко.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...