"Скинути баласт": Ексрозвідник КДБ розповів про план Росії щодо Ху*ла

У Росії серед суспільства сформувалася настільки критична негативна маса щодо ситуації в країні, що єдиним її порятунком може стати тільки "скидання баласту", яким є президент Володимир Путін.

Бунт проти російського лідера нібито готують його друзі. Про це заявив колишній розвідник КДБ, однокурсник глави РФ Юрій Швець, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

"Цим баластом може бути тільки Путін. Тому що удар по російській економіці буде страшний в результаті тих подій, які зараз відбуваються", – зазначив ексрозвідник.

За його словами, в умовах санкцій впоратися з "цим страшним ударом" Росії буде практично неможливо. Водночас, додав він, самі санкції з РФ, поки там у владі Путін, ніхто не зніме. "У мене таке враження, що план полягає в тому, щоб скинути цей баласт у вигляді Путіна і спробувати відкрити нову сторінку в російсько-американських відносинах. Власне кажучи, те ж саме, що зробила радянсько-російська еліта восени 91-го – практично негайно після провалу серпневого путчу ГКЧП", – розповів Швець.

Він також назвав прізвища головних ворогів російського лідера. На його думку, бунт проти Путіна "можуть очолити його найближчі друзі" – це секретар Ради нацбезпеки Микола Патрушев і директор ФСБ РФ Олександр Бортніков. "Вони замазані кров'ю разом із ним і, мабуть, спробують відмитися", – підсумував ексрозвідник КДБ

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...