Скинув 25 кг: Експрем'єр розкрив свій секрет схуднення (фото)

Він підкреслив, що без правильного харчування фізичні навантаження не дадуть бажаного результату.

Володимир Гройсман до і після схуднення

Експрем'єр-міністр Володимир Гройсман схуд завдяки спорту і відмови від деяких продуктів. "У мене немає ніякої дієти. Я вважаю, що вони не зовсім ефективні", – розповів він під час Facebook-ефіру, передають Патріоти України.

"Я від деяких продуктів просто відмовився. Я не їм хліб, бараболю, хоча дуже її люблю. Треба себе обмежувати в солодкому, хоча я дуже люблю солодке", – пояснив експрем'єр.

Він підкреслив, що без правильного харчування фізичні навантаження не дадуть бажаного результату. "Харчування дуже важливо, тому що, якщо ти будеш їсти, як слон, то ти можеш залишитися в тому спортзалі, але вага не буде знижуватися", – сказав він.

За словами Гройсмана, 5 днів на тиждень він займається спортом, в тому числі ввечері після роботи. "У мене велотренажер, турнік, бруси, гантелі", – розповів він. "Якщо ти в спорті, працездатність зовсім інша", – запевнив політик.

У той же час він підкреслив: "На першому етапі це завжди боротьба. Або ти побореш організм, або він тебе. Цю боротьбу треба витримати. Якщо ти витримуєш – все буде нормально".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...