Sladenia shaefersi, або Риба, що ходить (відео)

Дослідники з США на дні океану виявили незвичайну рибу, яка завдяки своїм плавникам вміє "ходити".

Про це повідомляє Національне управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA) у Facebook, передають Патріоти України.

Головна особливість Sladenia shaefersi - незвичайні плавники, що дозволяють рибі ходити по морському дну.

Нещодавно опубліковане відео було знято ще 19 листопада, під час останнього занурення дослідного корабля NOAA Okeanos Explorer в цьому році. Рибу помітили приблизно в 90 кілометрах на північний захід від Драй-Тортугас - національного парку у Флориді.

Відомо, що Sladenia shaefersi може їсти риб в два рази більше себе і має плавник, схожий на стопу. На відео видно, що риба нерухомо сидить на камені, вичікуючи моменту, щоб схопити будь-яку здобич, яка зустрінеться їй на шляху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...