"Слава Советской Армии!": Скандальний нардеп влаштував провокацію 23 лютого (відео)

Посилив провокацію Ківа шапкою з червоною зіркою, серпом і молотом.

Один з лідерів партії ОПЗЖ Ілля Ківа 23 лютого в День радянської армії зробив провокаційну заяву і записав відео, в якому привітав своїх однодумців з російсько-радянським святом, яке в Україні вже давно не відзначається, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він вирішив віддати честь радянським солдатам, посилюючи провокацію шапкою з червоною зіркою, з серпом і молотом. "Слава Радянській Армії !!! Армії Переможців!" - провокаційно заявив Ківа, широко розставивши ноги.

Користувачі соціальних мереж вважають, що Ківа свідомо вирішив влаштувати провокацію, оскільки прекрасно знає, що на офіційному рівні 23 лютого в Україні не відзначається.

Крім того, намагаючись спровокувати поліцію, політик регулярно надягає шапку з червоною зіркою: таким чином він нагадує про випадок у Львові, де чоловік гуляв в шапці-вушанці, на якій були зображені радянська зірка з серпом і молотом. Поліція порушила кримінальну справу, а Ківа в знак протесту регулярно використовує аналогічні символи СРСР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...