"Славно" погуляв: Бельгійський принц заразився коронавірусом на вечірці в Іспанії

Іспанська поліція почала перевірку порушень на вечірці в Кордові, де коронавірусом заразився бельгійський принц Йоахім.

Бельгійський принц Йоахім заразився коронавірусом після відвідин вечірки в Іспанії. Про це повідомляє ВВС із посиланням на заяву королівського палацу, передають Патріоти України.

28-річний Йоахім приїхав в Іспанію на практику, а за два дні вирушив на південь країни, в Кордову.

Іспанські ЗМІ писали, що на вечірці було 27 осіб, а це є порушенням – за правилами зараз в Іспанії можна збиратися групами не більше ніж по 15 осіб.

Іспанська поліція вже почала перевірку. Порушників режиму самоізоляції можуть оштрафувати на суму до €10 тис.

Усі ті, хто був присутній на вечірці, перебувають на карантині. У принца Йоахіма легкі симптоми коронавірусу, повідомляє ВВС.

Принц Йоахім є молодшим сином принцеси Астрід, сестри нинішнього короля Бельгії Філіпа. Принц є 10-м у черзі на бельгійський престол. Він має стосунки з іспанкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...