"Славно погуляв!": Харків'янин влаштував кілька дорожніх аварій і побився з копами

З ним, за словами очевидців, була дружина, яка намагалася його "відкупити".

У ніч на суботу, 18 січня, в Харкові водій влаштував відразу кілька дорожніх аварій поспіль, а потім вступив у бійку з поліцейськими. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "ХС - Харків", передають Патріоти України.

Інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, 162-А. За попередньою інформацією, водій авто спочатку врізався на перехресті в одну машину, потім влетів в зупинку, ледь не збивши пішохода. Потім він у дворі вдарив ще дві машини, збирався підпалити свою, але не встиг і втік, а потім повернувся.

Після прибуття поліцейських водій знову намагався втекти і, як повідомляється, розпорошив в поліцейських дезодорант. З ним, за словами очевидців, була дружина, яка намагалася його "відкупити".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...