"Слід бути напоготові": Експерт оцінив можливу загрозу від військ Путіна в Криму та Білорусі

Російське вторгнення в Україну з боку Білорусі аналітики називають малоймовірним, і не без підстав. У Білорусі чисельність угруповання російських військ невелика.

У той же час Україні все одно не варто втрачати пильності в оцінці небезпек з північного напрямку. Про це заявив експерт Національного інституту стратегічних досліджень Микола Белесков, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

«У Білорусі російських військових зовсім небагато. Принаймні, так стверджує президент Лукашенко. Нагадаю, він заявляв, що з території його країни в Україну танки не прийдуть. Втім, нашій розвідці слід бути напоготові», - вважає експерт.
Що стосується російської загрози з боку Придністров'я, то Україні є що протиставити. «У Придністров'ї близько 1,5 тисячі російських солдатів і офіцерів. Їм протистоять українські бригади, розквартировані на південному заході країни», - нагадує Белесков.

При цьому експерт просить не забувати і про окупаційні війська в Криму. Белесков нагадав, що російські сили на півострові націлені, перш за все, на протидію українським військам в чорноморському регіоні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...