Слідом за чоловіком коронавірусом заразилася і перша леді Бразилії

Болсонару від самого початку заперечував існування коронавірусу.

Після того, як президент Бразилії Жаір Болсонару, який в квітні разом з співгромадянами мітингував за скасування карантинних обмежень, заразився коронавірусом, дружина президента Мішель Болсонару також заразилася коронавірусом нового типу. Також хворобу знайшли у міністра науки і технологій Маркуса Понтеса. Про це повідомило в четвер Associated Press, передають Патріоти України.

Дружина президента почуває себе добре, вона буде дотримуватися рекомендацій медиків. Міністр знаходиться на ізоляції, він зробив тест на коронавірус після того, як у нього з'явилися симптоми, схожі на грип, а також головний біль.

Президент Бразилії вже перехворів коронавірусом. До того, як заразитися, Болсонару багаторазово гуляв по столиці Бразилії без маски, обіймав людей, тиснув їм руки, спілкувався з ними на близькій дистанції.

На початку липня у нього підтвердився факт зараження коронавірусом з симптомами підвищеної температури і нездужання. Сам він і після виявлення зараження виходив до журналістів без маски і говорив, що відчуває себе добре. Весь цей час він був ізольований і знаходився один.
За останніми даними, в Бразилії виявили понад 2,5 млн випадків зараження коронавірусом, померли понад 90,3 тис. осіб. Так, в Ріо-де-Жанейро через розгул епідемії Covid-19 вже скасували Новий рік.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...