Сльози та соплі Недоімперії: "​Мы получили сегодня вторую Украину в лице Лукашенко", - Telegram-канали Залісся

Експерти Росії пророкують вихід Білорусі з орбіти впливу Москви і загострення конфлікту між країнами після провалу чергових переговорів у Сочі.

7 лютого чергові переговори президентів РФ і Білорусі Володимир Путіна і Олександра Лукашенка з приводу нафти, газу і Союзної держави провалилися. Telegram-канали Росії бурхливо відреагували на цю подію, передають Патріоти України.

В ході переговорів Москва відмовилася надати Мінську знижки на газ і нафту, а білоруси, в свою чергу, заблокували створення Союзної держави. Обидві сторони на даному етапі не згодні йти на будь-які поступки.

Коментуючи подію, впливовий російський і прокремлівський Telegram-канал "Незигарь" навіть виступив із погрозою на адресу Білорусі. "8 годин переговорів закінчилися моментом істини. Або Лукашенко запустить національну катастрофу або покине владу", - написав ресурс.

З подібною заявою виступив Telegram-канал "Бульба престолів". "Система примусу ще навіть не починалася. Сьогодні Росія програла інтеграцію з режимом Лукашенка. Завтра Росія виграє об'єднання з Білоруссю", - пригрозив ресурс.
А ось на думку Telegram-каналу "Дилетант", дана "система примусу" спрацювала не так, як хотілося Кремлю. Більш того, ресурс припустив, що в Сочі 7 лютого Росія "отримала другу Україну в особі Лукашенка". "Резюмуючи підсумок Сочинських переговорів ... можна виділити пару ключових тез. Перше, ми як постачали енергоносії на ринок Білорусії так і будемо їх постачати. Друге, поглиблена інтеграція Союзної Держави залишається під питанням. Так і хто виграв в результаті? Система моделі примусу на прикладі Білорусії доводить її нездатність", - підкреслив ресурс.
Telegram-канал "Таємна канцелярія", зі свого боку, передрік серйозної шкоди для Росії через конфлікт з Мінськом. "Для нас Білорусь набагато важливіше України, а наслідки будуть набагато серйознішими. Тільки потрібно задатися питанням як ми до цього прийшли і хто винен? Чому ми програли всі країни СНД за 20 років? Де наші хвалені дипломати, спецслужби і розвідка? Чому всі мовчали і НЕ донесли ситуацію в сусідніх країнах? Відповідь проста, кожен тримався за своє місце і боявся вилетіти за погану роботу, а коли наставав повний провал тикали пальцем на США все вони! Можна сміливо привітати АП, МЗС і Уряд з черговим успіхом!" - обурився російський Telegram-канал.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...