"Слуги народу" обрали собі нового лідера

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков склав повноваження керівника партії.

Рішення Разумкова було підтримано однопартійцями, які сьогодні, 10 листопада 2019 року, зібралися на з'їзді у Києві, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Замість нього на чолі президентської сили тепер буде народний депутат (7-ий номер у партійному списку) та перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

У своїй промові Корнієнко анонсував законодавчі зміни щодо політичних партій. "Найближчим часом ми ініціюємо законодавчі зміни про політичні партії",- заявив новообраний глава партії.

Також він додав, що у "Слузі народу" планують створити громадський хаб партії, де будуть обговорюватись законопроекти.

Крім того, Корнієнко розповів, коли "Слуга народу" розробить статут партії. "Нам зараз потрібно два місяці на підготовку статуту партії", - заявив він.

Довідка

На останніх президентських виборах Корнієнко виконував роль координатора команди Зеленського.

Йому 35 років. Народився у Києві. Широкому загалому він відомий як громадський діяч у сфері неформальної освіти, один із засновників та керівників СІМ - Спілки Ініціативної Молоді. 2009-го отримав номінацію "Молодий тренер року".

До того як піти у велику політику Корнієнко провів понад 100 навчальних заходів для молоді і третього сектору.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...