Служба безпеки "ПриватБанку" спільно з правоохоронцями зловила у Києві кардера-іноземця

Болгарин налагодив в Києві "бізнес" по крадіжці даних платіжних карт користувачів українських банків.

В ході спецоперації служби безпеки Приватбанку і Головного слідчого управління та Департаменту кіберполіції НПУ затримали 54-річного громадянина Болгарії, який з початку 2020 року налагодив в Києві "бізнес" по крадіжці даних платіжних карт користувачів українських банків. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку, передають Патріоти України.

"Болгарський шахрай встановлював на картоприймач банкоматів несанкціоновані пристрої для зчитування інформації з магнітних смуг карт, а над клавіатурами відеокамери для запису введених клієнтами PIN-кодів. Потім з використанням отриманих даних гроші з рахунків клієнтів викрадалися.
У затриманого за місцем проживання та в автомобілі "Porsche Cayenne" вилучено 72 пластикові карти з нанесеними на них магнітними смугами скомпрометованих карт клієнтів, на яких були написані PIN-коди цих карт", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що ГСУ НПУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК. Проводяться слідчі дії, затриманому обирається запобіжний захід.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...