"Служить по-русски": На Росії командир побив призовника через відсутність інтересу до служби в Забайкаллі

У постраждалого зафіксували гематому під лівим оком і в області вуха.

Читинський гарнізонний військовий суд визнав винним командира навчального танкового взводу Ільдара Сагдієва в тому, що він побив призовника під час заняття з основ стрільби в районі закритого міста Гірський в Забайкальському краї. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"По словам потерпевшего, в ходе занятия под руководством Сагдиева он не смог собрать пулемет. Из-за этого командир нанес ему четыре удара ладонью по щеке, в левое ухо и левый глаз, а затем схватил его за воротник и два раза ударил в челюсть. После этого Сагдиев вывел молодого человека в соседний класс, где толкнул его в грудь. В результате у пострадавшего зафиксировали гематому под левым глазом и в области уха.

Как пояснил командир, призывник после отданной команды по сборке оружия не только не смог выполнить задачу, но и заявил, что присутствует на занятии в первый раз и «это ему не интересно». В суде посчитали, что именно подобное отсутствие интереса вывело Сагдиева из себя.

Отмечается, что командир признал свою вину и раскаялся. Кроме того, он извинился перед призывником. Суд в итоге признал командира виновным в превышении полномочий (часть 3 статья 286 УК РФ) и назначил ему штраф в размере 120 тысяч рублей. При этом ранее Сагдиев добровольно предложил выплатить срочнику 100 тысяч рублей в качестве компенсации."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...