Для підвищення захисту організму від інфекцій взимку медики радять вживати гранат. Вони пояснюють, що знижуючи активність вільних радикалів в організмі, його плоди можуть допомогти підвищити імунітет і опірність сезонним хворобам. Експерти підкреслюють особливу роль харчування в справі зміцнення імунітету і рекомендують вживати взимку гранат, передають Патріоти України з посиланням на Times Now.
Вони пояснюють, що продукту притаманні протизапальні та антиоксидантні і властивості, обумовлені відповідними дозами мікроелементів, наприклад, вітаміну С.
Зокрема, гранат володіє трьома лікувальними властивостями:
Підтримує хороший імунітет. За словами фахівців, споживання рослинного продукту знижує активність вільних радикалів в організмі, з якою асоціюється розвиток ряду захворювань і раннього старіння.
Розріджує кров. При наявному ризику утворення тромбів гранат є одним з кращих продуктів, що допомагають захиститися від розладів мозку, уникнути інсульту.
Підвищує рівень кисню. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, його споживання допомагає підняти рівень кисню в крові, краще дихати.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...