Смачне здоров'я: Медики розкрили несподівані властивості гранату

Експерти підкреслюють особливу роль харчування в справі зміцнення імунітету.

Для підвищення захисту організму від інфекцій взимку медики радять вживати гранат. Вони пояснюють, що знижуючи активність вільних радикалів в організмі, його плоди можуть допомогти підвищити імунітет і опірність сезонним хворобам. Експерти підкреслюють особливу роль харчування в справі зміцнення імунітету і рекомендують вживати взимку гранат, передають Патріоти України з посиланням на Times Now.

Вони пояснюють, що продукту притаманні протизапальні та антиоксидантні і властивості, обумовлені відповідними дозами мікроелементів, наприклад, вітаміну С.

Зокрема, гранат володіє трьома лікувальними властивостями:

Підтримує хороший імунітет. За словами фахівців, споживання рослинного продукту знижує активність вільних радикалів в організмі, з якою асоціюється розвиток ряду захворювань і раннього старіння.

Розріджує кров. При наявному ризику утворення тромбів гранат є одним з кращих продуктів, що допомагають захиститися від розладів мозку, уникнути інсульту.

Підвищує рівень кисню. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, його споживання допомагає підняти рівень кисню в крові, краще дихати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...