Смаколики до свята: Леся Никитюк поділилася рецептом їстівної новорічної ялинки

Зірка провела вечір вихідного дня в колі сім'ї і порадувала близьких святкової випічкою.

Популярна телеведуча Леся Никитюк активно готується до зустрічі Нового року. Леся приготувала їстівні новорічні ялинки - це сирні кекси, прикрашені новорічною символікою та шоколадом. Рецептом апетитного і красивого печива Никитюк поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

Він виявився досить простим. Для приготування знадобитися 2 яйця, 100 гр цукру, 110 мл молока, 175 гр сиру, 100 гр рисової муки, розпушувач, сіль, ванілін.

Спочатку збити яйця з цукром, потім додати всі інші інгредієнти. Тісто має бути густим, як сметана. Випікати в духовці 20 хвилин при температурі 170 градусів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...