Смерть Доренка: У журналіста були серйозні проблеми зі здоров'ям (документи)

У російського журналіста Сергія Доренка, який розбився у ДТП на мотоциклі, давно були проблеми із серцем.

Сергей Доренко

Про це свідчать медичні документи покійного, які опинилися в розпорядженні радіостанції "Говорить Москва", де він був головним редактором, передають Патріоти України.

У довідках зазначено, що в 2016 році після УЗД Доренку був поставлений діагноз "аневризма аорти", недостатність аортального клапана. Він спостерігався у лікарів, приймав ліки, побічних реакцій на внутрішньовенне введення контрастного препарату не було.

У довідці за 2017 рік вказано наступний висновок: "дилатація висхідного відділу аорти", аортальна недостатність 1-2 ст. Незначна гіпертрофія міокарда лівого шлуночка".

Вдова Доренка Юлія підтвердила радіостанції, що у нього давно були проблеми із серцем, а також розповіла подробиці. "4 червня 2016 року Сергій пройшов ультразвукове обстеження серця. Був поставлений діагноз: аневризма висхідного відділу аорти з аортальною регургітацією 1 ступеня. 8 червня 2016 роки він зробив комп'ютерну томографію коронарних артерій в іншій клініці. Діагноз підтвердився", – розповіла вона.

Юлія і Сергій Доренко

Відносно інформації про кремацію тіла Доренка жінка уточнила, що виконує волю покійного чоловіка, бо той категорично був проти стандартного поховання.

"Він хотів бути кремованим, як і його батько. У 2014 році ми з Сергієм і його мамою поховали таким чином Леоніда Пилиповича. Це було рішення Сергія, він у ньому не сумнівався. Він хотів, щоб його власний прах був розділений: частину потрібно було поховати в землі, щоб було місце, куди приходити дітям; частину – розвіяти на горі Мітрідат, у Керчі. Своє бажання він часто повторював мені, нашим друзям і колегам. Сергій навіть вибрав музичний супровід для прощання: Simon & G arfunkel "Bridge Over Troubled Water". Я вважала своїм обов'язком виконати волю коханого", – розповіла жінка.

Юлія і Сергій Доренко з дітьми


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...