Смерть Джигарханяна: Адвокат передбачає "запеклу боротьбу" за спадок актора

Легендарний актор помер в ніч на 14 листопада. Причиною смерті стала дисфункція нирок.

Після смерті актора і режисера Армена Джигарханяна між його спадкоємцями почнуться запеклі суперечки за майно. Це прогнозує адвокат Жанна Маргуліс, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Поки невідомо, чи склав актор заповіт і кому саме відписав своє майно. До спадкоємців за заповітом можуть увійти колишня дружина Джигарханяна Тетяна Власова, її син Степан від попереднього шлюбу, ще одна колишня дружина Віталіна Цимбалюк-Романовська. Якщо ж заповіту не було, то спадкоємцем першої черги є тільки Степан, і тільки якщо усиновлення Джигарханян оформив документально.

«Є відчуття, що в справі про спадщину Джигарханяна буде не просто боротьба, а боротьба запекла. Адже конфліктні відносини близьких людей Армена Борисовича зародилися ще за його життя. Якщо актор коли-небудь складав заповіт, то, ймовірно, всі спадкоємці, які можуть знайтися після його смерті, звернуться до нотаріуса. З цього моменту почнуться судові війни», - пояснила адвокат.
З майна у Джигарханяна залишилася частка в квартирі в центрі Москви. Житло було поділено після розлучення з Тетяною Власовою. В останні роки життя актора Джигарханян і Власова знову оселилися разом у квартирі в Староконюшенному провулку.
За життя актора неодноразово втягували в майнові суперечки. Так, в 2018 році Віталіна Цимбалюк-Романовська стверджувала, що Джигарханян став власником ще й елітної однокімнатної квартири в «Рубльовському передмісті». Друзі режисера, в свою чергу, стверджували, що Віталіна сама погодилася віддати нерухомість колишнього чоловіка.
Нагадаємо, Джигарханян помер в ніч на 14 листопада. Причиною смерті стала дисфункція нирок. Поховають актора на Ваганьковському кладовищі у Москві 17 листопада.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...