Смерть військовослужбовиці на Одещині: Останні хвилини життя жінки потрапили на камери спостереження

За попередньою інформацією Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, жінка померла внаслідок гострих розладів кровообігу, вона мала хронічні серцево-судинні захворювання та інші супутні хвороби.

У мережі поширили відео, яке показує останні хвилини життя 43-річної військовослужбовиці Інни Нарожної, котра 23 березня померла на Одещині. За декілька днів до цього вона вакцинувалася проти COVID-19. Момент трагічного випадку потрапив на камери відеоспостереження на вулиці. Ролик з'явився в одеських Telegram-каналах, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що жінка стоїть в оточенні двох осіб у військовому і цивільному одязі. Пізніше вона відходить і раптово падає обличчям на асфальт, а знайомі намагаються їй допомогти.

Нагадаємо: це трапилося у селищі Чорноморське Одеської області – військова раптово знепритомніла, водночас зазначалося, що 21 березня їй зробили щеплення від коронавірусу. За попередньою інформацією Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, жінка померла внаслідок гострих розладів кровообігу, вона мала хронічні серцево-судинні захворювання та інші супутні хвороби.

Інні Нарожній було 43 роки

24 березня у МОЗ із посиланням на дані одеських лікарів, які робили розтин померлої, зазначили, що причиною смерті військової стала гостра серцево-судинна недостатність.

Про інцидент висловилися міністр охорони здоров'я Максим Степанов і секретар РНБО Олексій Данілов. За їхніми словами, смерть військової Інни Нарожної не пов'язана зі щепленням. Версії про це вони назвали маніпулятивними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...