Смертельна ДТП на Львівщині: Водій Tesla скоїв наїзд на двох молодих хлопців (фото, відео)

У результаті наїзду авто один хлопець загинув на місці, а інший сильно травмувався.

Поблизу міста Буськ на Львівщині водій Tesla S збив двох пішоходів віком 17 та 25 років. Внаслідок аварії молодший хлопець загинув на місці, а старшого з важкими травмами госпіталізували до лікарні. Трагедія трапилася приблизно о 23:30 в суботу, 7 листопада, на трасі Київ – Чоп, яка пролягає в обхід міста. Про це повідомили в поліції Львівської області, а в мережі опублікували фото й відео з моторошної ДТП, передають Патріоти України.

За попередніми даними правоохоронців, 34-річний мешканець Івано-Франківська на автомобілі Tesla S здійснив наїзд на мешканців с. Куткір Буського району, які переходили дорогу за межами населеного пункту.

В аварії 17-річний хлопець загинув на місці, а 25-річного доправили до районної лікарні – у нього медики діагностували важкі травми голови, а також переломи.

Водночас користувачі Facebook-спільноти "Буськ онлайн" стверджують, нібито хлопці перебували у стані сп'яніння й намагалися перебігти через трасу.

Правоохоронці таку інформацію не підтверджують, підкреслюючи, що нині ще немає результатів відповідних експертиз. Усі обставини аварії буде встановлено під час розслідування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...