Смертельна ДТП на Майдані: Адвокат винуватця аварії заявив, що чоловіка побили очевидці

Чоловіка жорстоко побили очевидці події, які подумали, що водій був п'яний. Пізніше драгер показав, що алкоголю у його крові не було.

У Києві на Майдані Незалежності у п'ятницю, 30 жовтня, відбулося страшна ДТП з позашляховиком. Водій Land Rover на великій швидкості влетів у пішоходів і вбив двох людей. Також є постраждалі. Одразу ж після аварії чоловіка жорстоко побили очевидці події, які подумали, що водій був п'яний. Пізніше драгер показав, що алкоголю у його крові не було. У нього стався інсульт. Про це розповів адвокат Юрій Мартиненко, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

Адвокат заявив, що його підопічного били кулаками по голові. Крім того, у нього велика гематома лівого ока, також розбиті губи і все обличчя синє.

Юрист турбується про здоров'я свого клієнта, оскільки у нього був інсульт, потім післяопераційне ускладнення і новий інсульт. Зараз чоловік лежить в Інституті серця, і він підключений до апаратів, які підтримують його життєдіяльність.

Говорячи про компенсації загиблим в цій ДТП, адвокат розповів, що його клієнт вже майже виплатив суму, яку назвали батьки загиблої 30-річної Алли з Вінницької області.

Жінка приїжджала до столиці, щоб потрапити в монастир і загинула, коли купувала подарунки своїм рідним. Вона була незаміжня і без дітей.

Друга жертва - 79-річна продавчиня сувенірів. Вона жила одна і у неї немає родичів. Її тіло лежить досі в морзі. Водій згоден оплатити поховання, щоб її не ховали у спільній могилі.

Є ще 4 людини, які отримали легкі ушкодження. За словами юриста, в однієї жінки перелом чи то руки, чи то пальця.

Також є ще люди, у яких постраждали автомобілі. П'ять машин будуть відшкодовуватися в останню чергу. При цьому юрист вважає, що його клієнт не зможе повною мірою оплатити ремонт майже нових авто. Можливо винуватцю ДТП доведеться продавати квартиру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...